webbyrå stockholm sökmotoroptimering e-handel ehandel webbdesign stockholm webbyrå stockholm

Sälja bil

Försäljningsuppdrag:

Att sälja en bil kan vara ett tidskrävande och besvärlig process. För många kan det vara svårt att sälja sin bil till rätt pris då man inte vet vad bilen kan vara värd. Du kanske helt enkelt känner att du vill anlita en seriös firma som gör hela försäljningsprocessen åt dig på ett professionellt och smidigt sätt. När vi säljer din bil så gör vi det helhjärtat och anstränger oss att hitta rätt kund till just din bil. Vid försäljningsuppdrag hos oss genomgår vi hela bilen och dess historik på exakt samma sätt som med våra egna. Tillsammans går vi igenom marknaden och kommer sedan överens om ett pris som du får när din bil är såld. Vi tecknar ett avtal som reglerar försäljningsuppdraget och PrestigeCars tar sedan över resten av processen.

Vid behov av rekonditionering tar vi ut en avgift på 1990:- som betalas vid överlämning av bilen. Då ingår det en fullständig rekonditionering (invändig rengöring – och utvändig polering samt vaxning) med marknadens bästa produkter.

Efter att bilen är iordningställd tar vi hand om professionel fotografering, annonsering samt exponering av din bil samt tar hand om all administrativt arbete.

Pris enligt överenskommelse.

Låter detta intressant? Hör av er på info@gtprestigecars.se eller på 076-321 61 91 för mer information eller rådgivning.

Vi köper din bil:

Har du börjat gå i säljtankar och vill sälja bilen snabbt och utan krångel? Vill du undvika oseriösa köpare som tar upp din dyrbara tid?

Vi köper din bil snabbt och smidigt samt värderar den korrekt. Vi betalar bra och du slipper det krångliga med att annonsera bilen privat. Givetvis löser vi ditt lån/leasing åt dig och betalar bra.

  • Du slipper alla oseriösa köpare
  • Bra betalt för din bil
  • En affär görs klart på ca 15 – 20 minuter
  • Vi löser ditt lån eller leasing
  • Snabb betalning

Kontakta oss redan nu!

KONTAKTA OSS

GT PrestigeCars AB
Rallarvägen 21
184 40 Åkersberga

Tel: 08-40024663
E-post: info@gtprestigecars.se

ÖPPETTIDER

Försäljning:
Mån-Fre: 10.00 – 18.00
Lördag: 11.00 – 16.00
Söndag: Stängt

OM OSS

Vår passion och kärlek för bilar gjorde att vi drog igång gtprestigecars med målsättning att bygga upp ett gott rykte med nöjda kunder över hela landet. Vi på gtprestigecars har lång erfarenhet inom bilbranschen och har stora ambitioner att leverera fina objekt med bra historik för att skapa en långvarig relation med kunden.