webbyrå stockholm sökmotoroptimering e-handel ehandel webbdesign stockholm webbyrå stockholm

OM OSS

Vår passion och kärlek för bilar gjorde att vi drog igång gtprestigecars med målsättning att bygga upp ett gott rykte med nöjda kunder över hela landet. Vi på gtprestigecars har lång erfarenhet inom bilbranschen och har stora ambitioner att leverera fina objekt med bra historik för att skapa en långvarig relation med kunden. Vi gör grundliga kontroller på alla våra bilar oavsett prisklass där vi går igenom bilens skick, historik samt noterar eventuella brister. Allt för att du som kund inte ska bli missnöjd med din nya bil. Vi har ett brett kontaktnät inom Europa och kan vid önskan ta fram ett eller flera objekt efter kundens unika önskemål.

Vi vill att en bilaffär hos oss ska gynna både oss och dig som kund. Det ska kännas tryggt att ha gjort affär hos en bilfirma, vi vill ge dig den tryggheten och en bil som kommer att ge dig mycket glädje oavsett om det är en renodlad sportbil eller en familjebil. Vi vet att ett gott rykte betyder allt för ett företag som vill nå toppen. Vårt motto är att en nöjd kund är den bästa reklamen, gtprestigecars presterar för att du ska vara nöjd.

Alla våra bilar levereras ny rekonditionerade och är bilen i behov av service så ordnar vi det. Vi hjälper er även att sälja er bil samt göra en gratis värdering av den.  Vi tar givetvis din bil i inbyte för att underlätta affären för dig.

KONTAKTA OSS

GT PrestigeCars AB
Rallarvägen 21
184 40 Åkersberga

Tel: 08-40024663
E-post: info@gtprestigecars.se

ÖPPETTIDER

Försäljning:
Mån-Fre: 10.00 – 18.00
Lördag: 11.00 – 16.00
Söndag: Stängt

OM OSS

Vår passion och kärlek för bilar gjorde att vi drog igång gtprestigecars med målsättning att bygga upp ett gott rykte med nöjda kunder över hela landet. Vi på gtprestigecars har lång erfarenhet inom bilbranschen och har stora ambitioner att leverera fina objekt med bra historik för att skapa en långvarig relation med kunden.