webbyrå stockholm sökmotoroptimering e-handel ehandel webbdesign stockholm webbyrå stockholm

Garantier

Autoconcept-LogotypeAutoConcept Insurance AB har levererat försäkringar till den nordiska fordonsbranschen sedan 1999. Vi är ett personligt företag med korta beslutsvägar. Vi är en heltäckande försäkringsförmedlare vilket även innefattar professionell skadereglering. Vi är godkända av Finansinspektionen med tillstånd för verksamhet i hela Norden.

AutoConcepts garantier ger dig som köpare maximal trygghet vid ditt fordonsköp. Dagens fordon innehåller avancerad teknik med uppemot 20 000 olika komponenter, varav den dyra elektroniken står för stor andel av reparationskostnaderna. Som kund vill du på ett tryggt sätt försäkra bort eventuella skadekostnader på ditt fordon. Vi kan erbjuda dig ett antal olika garantier beroende på vilka komponenter som omfattas, fordonets ålder och mätarställning.

AutoConcepts garantier ger dig som köpare maximal trygghet vid ditt köp.

Fördelar för bilköparen

  • Ökad trygghet i bilägandet
  • Bilen repareras hos er eller av AutoConcept rekommenderad verkstad
  • Gäller i hela EU och EES
  • Klara och tydliga villkor
  • Ökar andrahandsvärdet
  • XtraGarantin är en försäkring
  • Snabb och objektiv skadehantering

KONTAKTA OSS

GT PrestigeCars AB
Rallarvägen 21
184 40 Åkersberga

Tel: 08-40024663
E-post: info@gtprestigecars.se

ÖPPETTIDER

Försäljning:
Mån-Fre: 10.00 – 18.00
Lördag: 11.00 – 16.00
Söndag: Stängt

OM OSS

Vår passion och kärlek för bilar gjorde att vi drog igång gtprestigecars med målsättning att bygga upp ett gott rykte med nöjda kunder över hela landet. Vi på gtprestigecars har lång erfarenhet inom bilbranschen och har stora ambitioner att leverera fina objekt med bra historik för att skapa en långvarig relation med kunden.